De therapeut

Mijn naam is Gerlinde Mulder-Huberts.

Als gediplomeerde in de sociaal  pedagogische  hulpverlening heb ik een aantal  jaren gewerkt met groepen  binnen zorg en welzijn. Ik merk elke keer weer mijn passie en bewogenheid voor mensen en wat hen beweegt en belemmert, om daar bij aan te sluiten en hen te volgen in dat proces.
Daarom heb ik een opleiding gevolgd tot psychosociaal therapeut om professioneel de juiste begeleiding te kunnen bieden. Daarnaast ontvang ik als relatietherapeut graag stellen die verlangen naar meer liefde, steun en verbondenheid in hun relatie maar belemmeringen hierin ervaren.

Ook ben ik in verschillende rollen verbonden aan Groundwork, een christelijke organisatie die middels opleidingen en trainingen leert om patronen in jezelf, die je relaties belemmeren en saboteren, te herkennen en te vervangen door gezonde manieren van reageren.
Zie www.groundwork.nl

Bij Praktijk Xpansion heb ik de mogelijkheid om met mensen dieper in te gaan op hun persoonlijk functioneren en aan het werk te gaan met onbewuste patronen en belemmerende delen van zichzelf.

Mijn uitgangspunt is dat het belangrijk is om je eigen ruimte te hebben in dit leven. Vanuit mijn christelijk geloof ben ik ervan overtuigd dat God ons allemaal in de ruimte van Zijn genade heeft geplaatst waarin we onze eigen keuzevrijheid hebben. Het lijkt mij belangrijk dat je in contact met je omgeving een gezonde balans hebt tussen opnemen wat je nodig hebt en uitdelen van wat je over hebt. Als je belemmeringen of blokkades in je leven ervaart, dan is werken aan je levensruimte van levensbelang.

Ik wil graag vanuit mijn eigen ruimte mijn mogelijkheden en vaardigheden inzetten voor mensen die willen ontdekken, ontwikkelen, groeien en stralen.

Graag tot ziens!

Buiten spelen

Ik denk, dus ik besta. Ik staar naar buiten.
Ik moet beslissen. Antwoord moet er zijn.
Maar achter het geopende gordijn
beweegt nog zacht een sluier voor de ruiten.

Een zuchtje wind, een onbestemde taal,
de stilte voor de storm? Wie zal ooit weten
waaraan een mens zichzelf heeft afgemeten?
Of is het heimwee waar ik in verdwaal?

Ben ik opeens het kind dat in mij schuilt,
dat proeft en ruikt en schatgraaft naar juwelen,
dat raast en stormt en in de regen huilt?

Vergeef mij dat ik al mijn zandkastelen
voor deze bovenkamers heb verruild,
ontsluier mij en laat mij buiten spelen.

(R. Zuiderveld)

Praktijk Xpansion
De Meent 5
8061 BT  Hasselt
06 - 294 11 479

Geef jezelf de ruimte!